Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Míša Nosková si uspořádá koncert

Právě zde bude mít Míša vlastní koncert...Na čtvrtek 28. února 2013 v Divadle Hybernia v Praze si pro vás zpěvačka Michaela Nosková u příležitosti svých třicátých narozenin připravila koncert plný hvězd a významných hostů, se kterými se často potkává na jevištích muzikálových scén, a tak si s nimi zazpívá i duety ze známých a divácky oblíbených muzikálů. Protože jsme na tento pěkný koncert byli s Musicalnetem exkluzivně pozváni i my, připravili jsme pro vás soutěž o vstupenky. A co si rozhodně nemůžete nechat ujít? Tady máte podrobnější přehled o tom, na co se můžete těšit.

Míša Nosková zkouší muzikál Jekyll & HydeS Josefem Vojtkem Michaela zazpívá duet z muzikálu Phantom of the Opera, s Tomášem Savkou romantický duet „Come what may“ z muzikálu Moulin Rouge. Zajímavým bonbónkem bude jistě duet s Leonou Machálkovou z muzikálu Jekyll a Hyde s názvem „V očích tvých“, protože Leona píseň na prknech, co znamenají svět, nikdy nezpívala. Pro tuto příležitost se Míša naučila roli Emy, aby si duet společně s Leonou mohla zazpívat. S Felixem Slováčkem ml. si Míša střihne duet „Je nebezpečné dotýkat se hvězd“, a ve spolupráci s Pavlou Břínkovou uslyšíte světovou premiéru slavné písně „Memory“ v duetovém podání.

I v muzikálu Casanova mohla plně projevit své pěvecké kvalityS Janem Ježkem Míša zazpívá slavnou píseň „Párkrát mlčet“ z muzikálu Fantom opery, Davide Matiolly a Andrea Andrei doprovodí Míšu v další slavné písni – „Time to say goodbye“, a s Madalenou Joao si společně zapějí další světový hit „Tell him“. A to není zdaleka všechno! Skladatel Zdeněk Barták vám společně s Míšou představí song „Můj táta hrdina“ z muzikálu Casanova, světový dirigent a klavírista Alexander Frey Míšu doprovodí v písní „Someone like you“ z muzikálu Jekyll a Hyde. Dále se můžete těšit ještě na písně z představení Netopýr, Mam´zelle Nitouche, Bídníci, nebo Světla ramp.

Kýmpak je Míša na téhle fotce?Na závěr se představí také moderátorka večera Marta Ondráčková v roli Velmy Kelly společně s Míšou v roli Roxie a rozdají si to ve spíše tanečním duetu „Nowadays“ z muzikálu Chicago. Choreografií tanečních čísel koncertu se ujal Tomáš Kuťák, který vystoupí i se svojí taneční skupinou Evil dancers, to vše můžete vidět a slyšet za doprovodu živého orchestru Bohemian Symphony orechetsra Prague. Celou akci pořádá firma Artgang s.r.o., což je Míšina a Martinina firma, a výtěžek z celé akce jde na charitativní projekt „Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou“, který zapojuje a stmeluje dětské domovy z celé ČR.

Koncert se koná v divadle Hybernia 28. února 2013 od 19 hodin. Posledních pár vstupenek je v prodeji přes Ticketportal. Neváhejte, určitě se budete dobře bavit, a navíc budete odcházet s hřejivým pocitem u srdce, že jste přispěli na dobrou věc. A pro ty z vás, kteří Míšu znají a chtějí se na její koncert podívat, máme exkluzivní možnost: soutěž o vstupenky.

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.