Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Soutěž o vstupenky na koncert Míši Noskové

Míša Nosková je žena mnoha tváříMichaela Nosková - účastnice soutěže Superstar, zpěvačka, muzikálová herečka, kolegyně, kamarádka, fotomodelka, PR manažerka, produkční... tak mnohostranná je tato žena, která již dlouhodobě patří na česká i zahraniční pódia, z nichž rozdává svým posluchačům a obdivovatelům krásné tóny a radost. Etablovala se i jako muzikálová herečka v mnoha různých dílech české i zahraniční provenience. Můžete ji ale spatřit i jako moderátorku. A pro nás si nyní připravila další akci, kde můžete být i vy.

Sexy MíšaMíša Nosková totiž chystá v Divadle Hybernia na poslední únorový den svůj sólový koncert. Na tomto koncertu vystoupí mnoho hvězd, které se leckdy představí v překvapivých úlohách - více se dozvíte v našem článku. A náš server se s Míšou domluvil, že naši čtenáři budou moci soutěžit o 4 lístky na tento koncert, ze kterých se bude těšit několik výherců. Stačí správně zodpovědět obě otázky a být posléze vylosován.

 

Míša v RájiPřipravili jsme si pro vás dvě otázky:

1) S kterým z čekých zpěváků nazpívala Míša Nosková píseň Phantom Of The Opera, která byla určena na nové muzikálové CD, které však nikdy nevyšlo?

2) Kdy Míša Nosková poprvé stanula na muzikálových prknech, která znamenají svět, a v jakém díle a roli?

Své odpovědi na zasílejte do neděle 17. února do 20 hodin na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript. (Pouze odpovědi z této e-mailové adresy jsou zařazeny do soutěže).Když je veselo, Míša řádí...

Do předmětu, prosím, uveďte „Koncert Míši Noskové“, a nezapomeňte se také podepsat celým jménem a uvést své město a mobil.

Vyhodnocení správných odpovědí na obě otázky a vylosování proběhne 18. února 2013.

Vylosovaní výherci (jehož jméno bude zveřejněno pod tímto článkem), bude na výhru upozorněn e-mailem s informací o předání vstupenek. Přijetí a svou účast na představení musí potvrdit nejpozději 20. února do 15 hod.

 

Správné odpovědi:

1) S Janem Křížem, Muzikálová dueta
2) 8. října 2005, role Lucy v muzikálu Jekyll & Hyde

Výherci:
Marian Rohoška, Praha a Zdeněk Suchánek, Neratovice. Gratulujeme

 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.