Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Nedošli do finále...

Česko Slovenská SuperstarSoutěže Česko hledá Superstar a X Factor vešly do povědomí veřejnosti jako soutěže, které objevily zajímavé talenty. Někteří z nich se uchytili i na muzikálových prknech - např. Tomáš Savka, Leona Černá, Jan Kříž, Petr Poláček a další.

Někdy se však podařil i opak: zavedení muzikáloví zpěváci se dostali do těchto soutěží, kde na sebe strhli pozornost svým výkonem a do finále nedošli. Komu se to podařilo?

Radim Schwab jako On v muzikálu Láska je láskaLukáš Kopecký alias Radim SchwabRadim Schwab (muzikály Excalibur, Láska je láska, Obraz Doriana Graye) - do užšího výběru v divadle postoupil pod jménem Lukáš Kopecký, k nepoznání změněný: dredy, mikina s kapucou a černé brýle. Důvod? Sázka s kamarádem ze Slovenska, kde právě trávil dovolenou, že projde do dalšího kola. To se mu přes český přízvuk povedlo, a tak sázku vyhrál. Soutěž však nikoliv.

 

Michal Kavalčík jako Lujko Zobar v muzikálu Cikáni jdou do nebeTibor Horanič alias Michal KavalčíkMichal Kavalčík (muzikály Cikáni jdou do nebe, Evita, Hamlet, Krysař) - známý z X-Factoru jako Ruda (Kavalčík) z Ostravy, kterého komise odhalila až v semifinále na zámku Dobříš. Nyní jako Tibor Horanič (stříbrný muž) - postoupil do castingu v divadle, odkud byl vyhozen bez možnosti se pěvecky prezentovat, jelikož se odmítl demaskovat. Nakonec ho "odhalil" Leoš Mareš.

Komentáře k článku

avatar ivka
0
 
 
také Patrik Stoklasa
* Jméno
* Mail
WWW
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Přidat komentář
Storno
avatar Michal Škvor
0
 
 
Bohužel, ten také, ale v tomto článku to bylo myšleno trochu jinak :-)
* Jméno
* Mail
WWW
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Přidat komentář
Storno
* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.