Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Povedená muzikálová dotočná

Hvězda večera - Monika AbsolonováMonika Absolonová vydává po letech nové CD, tentokrát s muzikálovou tématikou. Křest proběhne 9. listopadu na jejím koncertě v Divadle Broadway. Ještě před křestem však Monika uspořádala večírek, na kterém desku představila a poděkovala všem spolupracovníkům.

Zpěvačka se zástupcem vydavatelství Popron Alanem PiskačemV pizzerii Ristorante La Festa ve Žlutých lázních proběhla 25.10. tzv. dotočná k novému muzikálovému albu Moniky Absolonové. Na večírku pro zástupce médií a Moničiny přátele se sešlo mnoho osobností, namátkou Libor Vaculík, Jiří Škorpík, Michal David, Roman Vojtek, Marián Vojtko (který nazpíval s Monikou na její CD duet), Kristina Kloubková, Alan Bastien, Vanda Konečná, Tomáš Beroun, Kamila Nývltová, Petr Štěpánek, Lumír Olšovký, Zdeněk Vrba, Aleš  Háma, Josef Vágner, Vendula Svobodová, Jiří Paulů, Oldřich Lichtenberg a další zástupci produkce divadel Broadway a Hybernia, Monika a Marián VojtkoHana Zagorová, Pavel Vítek, Veronika Žilková, Felix Slováček, Petr Dodal, František Janeček, Halina Pawlovská nebo Moničin taneční partner ve StarDance Václav Masaryk.

Začátek akce byl naplánován na 18h, ale jak to tak u umělců bývá, v tuhle dobu tam byla sotva polovina zúčastněných. To se samozřejmě netýkalo hostitelky, která se zářivým úsměvem vítala nově příchozí přátele a známé. Příchod každé další známější osoby byl okamžitě ohlášen nezaměnitelným zvukem cvakajících fotoaparátů. Od většiny příchozích obdržela Monika nádherné květiny.

Monika s dalším gratulantem - Petrem ŠtěpánkemKolem 19. hodiny se Monika ujala mikrofonu. Představila své CD, partnery, poděkovala všem, co se na její desce podíleli. Pozvala si k sobě autorku nápadu vytvořit právě muzikálové album Hanu Zagorovou, autora všech nových aranží Jiřího Škorpíka a ředitele Popron Music JUDr. Alana Piskače. Rozumět celému projevu ale nebylo úplně snadné, protože slyšet něco přes clonu fotografů vyžadovalo značné soustředění.

Hlavní aktéři večera (Monika Absolonová, Jiří Škorpík, Hana Zagorová a Alan Piskač) porcují dortNa CD najdeme 12 písní, převážně z muzikálů, ve kterých Monika účinkovala. Kromě nich můžeme slyšet písně z muzikálu Jesus Christ Superstar „Co na tom je tak zlého“, dále z komedie Den na zkoušku „Hádej s kým“, a také dva bonusy - duet s Mariánem Vojtkem „Chci žít tvou láskou“ a nakonec zbrusu novou píseň „Nespoutaná“, kterou pro Moniku napsal její kolega a kamarád, na jehož jméno se ptáme v soutěži právě o tuto desku.

Raut byl opravdu bohatýPo projevech a poděkování  Monika popřála všem přítomným příjemnou zábavu po zbytek večera. Zároveň požádala přítomné fotografy, ať po deváté hodině ukončí focení, aby si i přítomné hvězdy mohly večírek v klidu užít. A že si bylo co užívat. Raut byl na večírku skutečně bohatý a rozkládal se ve dvou patrech. Komu už bylo v přeplněné místnosti příliš teplo, mohl vyjít na terasu, kde ho kromě vůně pečeného vepřového masa čekal především krásný výhled na Vltavu a noční Prahu. Monika na fotkách Jaroslava Urbana (mimořádně v záběru) vypadá opravdu skvěleCelý večírek se nesl v přátelské atmosféře a skutečně se povedl. Nezbývá než popřát desce vysokou prodejnost a Monice hodně štěstí.

Zájemci mohou o nové muzikálové album Moniky Absolonové soutěžit zodpovězením tří soutěžních otázek, které najdete o pár článků níže. A kdo by chtěl slyšet Moniku naživo, toho zveme 9. listopadu na její koncert v Divadle Broadway.

Komentáře k článku

avatar Sandra
0
 
 
Nějak mě to nesedí, nahoře je u nadpisu článku datum 25.10.2010. V článku samotném pak zvete na koncert 9.11.2010, ale samotný článek vyšel teprve teď.
* Jméno
* Mail
WWW
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Přidat komentář
Storno
avatar Renata Kratochvílová
0
 
 
Datum nahoře u článku - je datum fyzického založení článku, ne vždy musí být totožný s dnem konání akce, ačkoli většinou se snažíme. Důležitá jsou data napsaná v článku samotné - to je text, o který jde vždy a především. A datum zveřejnění článku ovlivňuje spousta faktorů: např. kdy získáme fotografie a jak stihne redaktor ten či onen článek napsat - někdy je prostě hodně akcí najednou a pak mají přednost např. premiéry...
Tak snad jsem Vám zodpověla Váš dotaz ... Děkujeme za příspěvek
* Jméno
* Mail
WWW
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Přidat komentář
Storno
avatar Sandra
0
 
 
Děkuji vám za odpověď, teď v tom mám více jasno. Každopádně by to příště chtělo upravit informace v textu, když zvete na koncert, který již proběhl. Přeji hezký víkend.
* Jméno
* Mail
WWW
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Přidat komentář
Storno
* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.