Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Svatba bude – nebo nebude?

Tak bude ta svatba nebo nebude?Musicalnet je svědkem. Ptáte se, svědkem čeho nebo koho? Svědkem netradičního nápadu. Mám-li začít opravdu od začátku, musím vzpomenout skutečnost, že na konci března skončil muzikál Děti ráje. Herci po dobu jeho pětiletého trvání vytvořili velkou partu. A z velké party se dala ještě více dohromady menší parta a připojili se k ní někteří herci z muzikálu pro děti - Kapka medu pro Verunku (který je ještě stále na repertoáru divadla Hybernia) - a bylo to!

Že by přece jen?Tímto propojením a zapojením dalších kamarádů z branže a členů rodiny jednoho z hlavních iniciátorů nápadu – Jardy Kleina, který se také ujal organizace, produkce a dalších činností, aby toto dílko mohlo spatřit záři reflektrorů - vznikla parta lidí pro zájezdové představení crazy hudební komedie Svatba (ne)bude. Za druhého iniciátora nápadu můžeme považovat Frantu Pytlouna. Takže teď už víte vše, co potřebuje znát fanoušek oficiálně níže vyjmenovaných tvůrců a herců.

Růžena má srdce jako zvon a na správném místě, jak zjistil pan doktorDějem této hudební crazy komedie je období příprav svatby dvou mladých lidí. Okolo této události vzniká samozřejmě spousta zvláštních situací, které je třeba řešit a vyřešit, hodit za hlavu či rozhodnout. A kdo všechno přípravy zašmodrchá? A co anděl strážný, zvládne svůj úkol: Přežije vůbec svět, nebo nastane strašlivá apokalypsa? Jak vše doopravdy dopadne? Bude-li svatba nebo ne, na to se přijďte podívat v září na premiéru. Kdy a kde bude, vás budeme včas informovat svatebním oznámením. Musicalnet se také hrdě hlásí k mediálním partnerům a fotograf Michal Škvor k autorství fotografií do programu.

Štíhlá, akční a blondýnovatě chytrá… Kdo by odolal?Osoby a obsazení:
Vypravěč: Martin Zounar/ Miroslav Hrabě/ Jakub Šlégr
George: Jiří Zonyga/ Jaroslav Klein
Matka: Šárka Marková/ Eva Kleinová
Otec: Miroslav Hrabě/ Bořek Slezáček
Jakub: František Pytloun/ Petr Poláček
Pavlína: Petra Doležalová/ Michaela Sejnová
Honzík: Richard Mašata/ Jan Bačkovský
Rich: Richard Tesařík/ Jakub Šlégr
Mich: Martin Bačkovský/ Jaroslav Klein
Růžena: Barbora Rajnišová/ Věra Vodičková
Tereza: Kristýna Kleinová/ Genny Ciatti

Role vypravěče je současně rolí pošťáka, taxikáře, hospodského, doktora, produkčního a andělaTvůrci:
Scénář: Jan Tenkrát
Hudba: Tomáš Beran/ Jaroslav Klein/ František Pytloun
Texty písní: Jaroslav Klein/ Jak Tenkrát
Scénografie: Jaroslav Klein
Kostýmy: Gergana Pytlounová
Hudební aranže: Tomáš Beran
Producent: Jaroslav Klein
Režie: Jiří S. Richter
Choreografie: Radek Fišer

Životní rozhodnutí musí v jednu chvíli učinit otec i syn Falešný svatební koordinátor se nakonec sám chytne do pasti Zatím, co taťka někde muzicíruje, mamka se plně věnuje dětem Perlička na závěr – živá hudba

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.