Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

V O2 Aréně se chystá Pocta Karlu Gottovi

Největší hvězda české pop-music Karel GottFanoušci Karla Gotta se konečně dočkali. Dlouho odkládaný dvojkoncert Pocta Karlu Gottovi je tady! V pražské O2 aréně se v polovině června chystá skutečný svátek české hudby. Na jednom pódiu se 19. a 20. června 2022 sejde víc než čtyřicet zpěváků a zpěvaček, a to dokonce dva dny po sobě. Nejzvučnější jména tuzemské populární scény vzdají hold Karlu Gottovi. Navíc pořadatelé přicházejí s dobrou zprávou pro fanoušky: u obou vyprodaných koncertů se podařilo přidat další místa, která jsou nyní v předprodeji. Na oba koncerty byla naše redakce pozvaná, takže se chystáme pro Vás připravit velkou reportáž.

Karla Gotta milovali fanoušci i novinářiPřípravy dlouho očekávané a několikrát odkládané akce z důvodu proticovidových opatření právě vrcholí. Jisté už je, že oba večery zazní desítky slavných písní Karla Gotta včetně hitů "Lady Carneval", "Jdi za štěstím", "Trezor", "Co sudičky přály nám" nebo "Srdce nehasnou". „Jsem ráda, že se podařilo uskutečnit i toto manželovo přání. Po úspěšném vydání jeho autobiografie Má cesta za štěstím a premiéře celovečerního dokumentu Karel je tento koncert další z projektů, které ještě za svého života sám načrtnul a my se snažíme jeho představu co nejlépe naplnit,“ říká vdova po Slavíkovi Ivana Gottová.

Karel Gott často zpíval se svými kolegyÚčast přislíbili dvacetinásobná zlatá slavice Lucie Bílá, aktuální držitel Českého slavíka Marek Ztracený, a také Monika Absolonová, Monika Bagárová, Václav Noid Bárta, Bára Basiková, Petr Bende, Ondřej Brzobohatý, Eva Burešová, Ilona Csáková, Dasha, Michal David, Kateřina Marie Fialová, Charlotte Ella Gottová, Gabriela Gunčíková, Petra Janů, Petr Kolář, Markéta Konvičková, Jan Kopečný, Richard Krajčo, Olga Lounová, Leona Machálková, Leoš Mareš, Štefan Margita, Tereza Mašková, Bohuš Matuš, Adam Mišík, Jitka Molavcová, Dara Rolins, Ondřej Ruml, Felix Slováček, Jan Smigmator, Jiří Suchý, Eva Urbanová, Josef Vágner, Hana Zagorová, Jitka Zelenková, Josef Zíma, 4 tenoři a 4Tet. Doprovodí je kapelník Pavel Větrovec a jeho Band a Epoque Orchestra. Speciálním hostem bude herečka Jiřina Bohdalová a večerem provede moderátor Libor Bouček.

Karel Gott nazpíval mnoho krásných duetůSoučástí koncertů bude i předání šeků na podporu výzkumu v oblasti lymfomu a leukémie prováděného na I. interní klinice 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy a Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Šek převezme přední český onkolog, prof. MUDr. Marek Trněný. Koncerty Pocta Karlu Gottovi se v největší české hale uskuteční 19. a 20. června od 19 hodin. Vstupenky jsou v prodeji v sítích Ticketmaster a Ticketportal. Pořadateli koncertů jsou Karel Gott Agency, s.r.o. a Bestsport, a.s. Vstupenky se rychle vyprodávají, takže pokud chcete tento hudební svátek zažít, dlouho neváhejte!

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.