Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Gabriela Gunčíková ukázala na Létě plném hvězd "Dvojí tvář"

Gábina přišla s dobrou náladou a večer si skutečně užívalaPozvání na další akci na výstavě hraček a kapsářů pro zdravotně postižené děti s názvem Léto plné hvězd slibovalo odhalit tajemství: "Dvojí tvář" Gabriely Gunčíkové. Ti, kteří čekali podobné odhalení, jaké skrýval Dr. Jekyl a Mr. Hyde, byli jistě zklamaní. Gabriela Gunčíková však rozhodně nezklamala své fanoušky všech věkových kategorií. Na její koncert přišli v hojném počtu a přesvědčili se, že tvář Gabriely Gunčíkové má jen ty nejkrásnější podoby, stejně jako stejnojmenné CD.

Gábinu na Léto plné hvězd pozvala Olga Černohorská, která se ujala i mluveného slovaMladá rocková zpěvačka má nejen krásnou tvář, ale i nádherný nevšední hlas. Po dovolené, kterou prožila ve Španělsku, přijala pozvání Olgy Černohorské na benefiční koncert a zazpívala několik písní nejen z debutového alba „Dvojí tvář“. V neformální besedě na otázky Olgy Černohorské odtajnila své sny a plány do budoucna. Se smíchem prozradila, i proč zatím nemá partnera i proč neodpovídá na SMS. Ještě nepotkala toho pravého a čeká ji maturitní ročník na gymnáziu, který chce úspěšně dokončit.

Gábina s Petrem to spolu pořádně rozjeliMá velké štěstí, že paní profesorka poznala její talent, podporuje její pěveckou kariéru a dokáže upravit studijní plán tak, aby zbyl čas na učení i na zpívání. Ve studiu by Gábina ráda pokračovala na vysoké škole humanitního směru. Velkou inspirací pro její sny a touhy je pro ni kniha "Tajemství". I proto se její sny mění ve skutečnost, že si věří a má kolem sebe lidi, kteří ji mají rádi, a také ji ve všem podporují. Gábina věří, že v nově nastartované kariéře jí pomůže především nový management.

Petr Ševčík byl pro Gábinu, a nejen pro ni, od pořadatelů milým překvapenímTaké její kolega ze soutěže SuperStar Petr Ševčík je jedním z jejích fanoušků. Nenechal si ujít příležitost a přišel také na Léto plné hvězd, aby mohl Gábině zazpívat. Věnoval jí svoji vlastní skladbu „Dokonalá“ a požádal ji, aby si s ním zazpívala duet. To, že se jim jejich společné zpívání podařilo, potěšilo nejen diváky, ale i oba interprety. Čas rychle utekl a v následné autogramiádě si přišli pro podpis Gábiny dokonce i číšníci z okolních hotelů, kteří její koncert poslouchali na chodníku před výstavní síní.

Petr Ševčík s Gábinou zavzpomínali i na SuperStar a přidali i humornou historku, která se jim stala na hotelu

Gábina usedla do řad diváků a Petr jí jako dárek zazpíval svou autorskou skladbu Dokonalá Po oznámení, že Petr vystoupí jako host Gábiny, dorazily na rychlo i některé jeho fanynky

Fanoušek Čeněk Bonaventura zrovna slavil svátek, a tak mu Gábina osobně popřála a věnovala mu jednu písničku

Gábina s Petrem jsou již od dob SuperStar velcí přátelé Gábina dostala od fanynky Katky překrásnou kytici orchidejí, ze které měla obrovskou radost Gábina s Petrem spolu pěkně ladili nejen jako zpěváci, ale oběma to spolu velmi slušelo Gabča s Petrem se samozřejmě museli vyfotografovat i s autorkami výstavy Ivanou Kárníkovou a Olgou Černohorskou

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.