Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Gábina Gunčíková bude novou Kleopatrou

Gábina si nejprve vyzkoušela paruku KleopatryDivadlo Broadway oslaví příští rok 10. výročí svého založení. U této příležitosti si přichystalo pro své věrné diváky vzácný a milý dárek. Na svých prknech, která znamenají svět, odehraje exkluzivně posledních čtyřicet představení muzikálu Kleopatra – Legenda se loučí, a to v době od 12. ledna do 26. února 2012. V roli Kleopatry se objeví finalistka soutěže Česko-Slovenské SuperStar, krásná blonďatá rockerka Gabriela Gunčíková.

V roli Kleopatry budou alternovat pouze Gabriela Gunčíková a Kamila NývltováNa tiskové konferenci Kamila Nývltová v tyrkysovém kostýmu zazpívala „Velkou píseň o Nilu“. A Gabriela Gunčíková pro změnu ukázkově vystřihla hit „Teď královnou jsem já“, ve zlatém kostýmu Kleopatry. Kostýmy pro představení vytvořil podobně jako k muzikálu Kat Mydlář Roman Šolc. Nutno podotknout, že kostýmy oběma Kleopatrám velmi slušely a přítomní pánové mohli oči nechat na jejich svůdných dekoltech.

Michal David líčil, jak Gábinu bombardoval smskami, jestli si jeho nabídku na roli Kleopatry nerozmyslelaNápad obsadit ji do hlavní role vedle stávající Kamily Nývltové byl nápad hitmakera a autora muzikálu Michala Davida, který v Gábině okamžitě rozpoznal velký talent, hned jak ji poprvé uslyšel. Všechny přítomné novináře rozesmál poznámkou, že jí po nocích posílal smsky, jestli si jeho nabídku na účinkování v muzikálu nerozmyslela. K tomu Kamila dodala, že jí Michal žádné smsky neposílal. Že jí „jenom“ volal. Gábina se svěřila s tím, že Kleopatra je její osudová záležitostPo dohodě se zastupující agenturou Gábiny už nic nebránilo tomu, aby do muzikálu Kleopatra nastoupila.

Gábina prozradila, že Kleopatra je pro ni osudová, protože svoji první soutěž vyhrála ve třinácti letech právě s písní „Teď královnou jsem já“. Jako druhou perličku prozradila novinářům, že v hodinách hudební výchovy měla dvojku, protože nechodila do sboru. Kleopatra byl přitom nejoblíbenější muzikál jejího pana profesora. A taky by teď Gábina jako satisfakci chtěla pana profesora na Kleopatru v jejím podání pozvat do divadla.

Producent Dovadla Broadway Oldřich Lichtenberg prozradil mnohé ze svých plánů Producent Oldřich Lichtenberg potvrdil úmysl odehrát posledních čtyřicet představení Kleopatry, protože divadlo plánuje uvést nové tituly, jako například Vánoční zázrak od Janka Ledeckého. Michal David doplnil plán vytvořit muzikál pro děti s dívčí skupinou 5Angels, který bude mít premiéru také v Divadle Broadway, ale později bude fungovat jako zájezdové představení a bude putovat po českých městech. V repertoáru divadla i nadále zůstává úspěšný Kat Mydlář, který se chystá přivítat svého 100.000 návštěvníka.

Své kolegyně přišli podpořit i pánové ze souboru a samozřejmě i autor hudby Michal DavidSvé kolegyně Kamilu a Gábinu přišli podpořit i pánové ze souboru a budoucí kolegové v muzikálu: Josef Vojtek, Marián Vojtko, Bohouš Josef, Alan Bastien, Martin Pošta a Ladislav Spilka, který do projektu nastupuje jako nová posila. Představí se v roli Rufia. Produkční Divadla Broadway a moderátorka tiskovky Martina Jandová ocenila, že pánové přišli zcela dobrovolně a ve svém volnu. Všichni kolegové děvčatům popřáli hodně štěstí a Gábině slíbili svou případnou pomoc při prvních krůčcích na prknech, která znamenají svět.

Gábina se na roli Kleopatry těšíNa to, jak se Gábina se svou novou úlohou popere, jsem skutečně velmi zvědavá. Přestože to Gábině velice slušelo a zpívala excelentně, nemohla jsem se ubránit dojmu, že se v kostýmu ještě zdaleka „necítí jako ve své kůži“ a bude se v něm muset naučit pohybovat, aby věrohodně ztvárnila důstojnou a majestátní královnu. Jsem však pevně přesvědčena, že to Gábina se svým velkým talentem a s pomocí režiséra i hereckých kolegů zvládne na jedničku. Nechme se tedy překvapit a počkejme si na její lednovou premiéru.

 

Obě Kleopatry jsou v zákulisí již připraveny, aby vstoupily na prkna, co znamenají svět Gabrielu do Divadla Broadway doprovodila maminka Také maminka Kamily se zúčastnila konference se svou dcerou V zákulisí se vždycky najde prostor pro nějaké ty legrácky
Na svůj nápad oslovit Gábinu do role Kleopatry je Michal David patřičně hrdý – povedlo se, Gábina roli přijala Rozhodnout se, která Kleopatra bude půvabnější, je přetěžký úkol, obě jsou krásné Zblízka jsme si mohli prohlédnout rafinované a náročné líčení Kleopatry V závěru tiskové konference zbyl prostor samozřejmě i pro rozhovory novinářů s umělci

Komentáře k článku

avatar washek
0
 
 
Jen bych ještě doplnil, že Alžbeta Bartošová doplní obsazení v rolích Fulvie a Octávie...
* Jméno
* Mail
WWW
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Přidat komentář
Storno
* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.