Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

CD Atlantida bylo pokřtěno originálně pod mořskou hladinou!

CD Atlantida bylo pokřtěno pod mořskou hladinou v rukou Michaely Doubravové a Jana KřížeCD k muzikálu Atlantida se rozhodlo Divadlo Kalich pokřtít rozhodně originálním a stylový způsobem. Všichni přivítali skvělý nápad sejít se k tomuto aktu přímo v Mořském světě na Holešovickém výstavišti. Michaela Doubravová coby představitelka lékařky Sofie a hlavní aktér příběhu Jan Kříž coby podnikatel Jerry se úderem půl čtvrté navlékli do opravdických neoprenů, nasadili na záda dýchací bomby a šnorchly a za jásotů všech přítomných se ponořili do největšího mořského akvária v republice, plného velkých ryb. Proplouval tam mezi nimi i jeden žralok! Za silným sklem akvária nám však Míša s Honzou nadšeně mávali, a nové CD pokřtili přímo pod hladinou slanou mořskou vodou. Žralok se musel tentokrát spokojit pouze s rolí komparsu v pozadí.

Krmení dravých ryb bylo pro všechny přítomné bonusem navícKdyž si vyzkoušeli i nějaké to podvodní salto, dostali v kyblíčku krmení pro ryby a mohli jsme se kochat pohledem, jak hercům dravé ryby trhají z rukou kousky masa. Když se protagonisté dosyta vyřádili a úspěšně zakončili svůj ponor, okamžitě se na ně ještě v mokrých neoprenech vrhli novináři a fotografové, aby je vyzpovídali z jejich čerstvých zážitků. Honza i Míša byli nadšeni a oba se svorně shodli na tom, že by si to v budoucnu někdy určitě chtěli zopakovat.

Před akváriem s Mirem Žbirkou zapózovali i další účinkující v muzikálu Atlantida – Markéta Procházková, Maruška Křížová a Alžbeta BartošováNa křtu CD nemohli chybět ani další protagonisté muzikálu Atlantida, jako například Markéta Procházková, Alžbeta Bartošová, Maruška Křížová, která dokonce přes silné sklo akvária poslala svému manželovi polibek. Křtu se nadšeně zúčastnil i autor hudby Miro Žbirka, který pro změnu vyfasoval krmení pro želvy, a také si ho s nimi patřičně užil. A když už jsme u krmení, produkce nezapomněla samozřejmě ani na hladové novináře a fotografy, a připravila jim, opět velmi stylově, skvělé paprikou a cibulí plněné a nakládané utopence, s dobrým vychlazeným pivem či vínečkem.

Po vynoření přišel Míše a Honzovi jako první pogratulovat Miro ŽbirkaCD Atlantida je tedy na světě, a vy si ho můžete zakoupit přímo v Divadle Kalich. A pokud se při té příležitosti přijdete podívat i na skvělý muzikál, možná po skončení představení odchytíte některé z účinkujících a necháte si od nich CD podepsat. Návštěva představení ve vás jistě zanechá hluboké zážitky a hity Mira Žbirky vám budou znít v uších ještě dlouho potom, co odejdete z divadla. A znovu musím ocenit originální nápad pokřtít CD v Mořském světě na Výstavišti, myslím, že mnozí z novinářů se tam v budoucnu rádi vrátí třeba se svými dětmi.

Míša s Honzou všem nejdříve zamávali Míša si křest CD pod vodou pořádně užívala Křest CD si nenechal ujít ani ředitel a producent Divadla Kalich Michal Kocourek Míša byla plná dojmů z ponoru mezi mořské ryby
Nakrmené želvičky se pak spokojeně vyhřívaly na kamenech Miro Žbirka také nakrmil rybičky a želvy Utopenci byli vynikající! Kdo chtěl, mohl si do jednoho akvária i strčit hlavu

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.