Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Bruslení s Popelkou...

Krasobruslařský pár Annette Dytrt a David VincourMáte rádi Popelku? Osiřelou laskavou dívku, která vyrůstala pod nadvládou zlé macechy a škodolibých sester a díky své kráse a dobrotě si nakonec s pomocí kouzel získala srdce samotného prince? Není vám cizí bruslení na ledě nebo krasobruslení profesionálních krasobruslařů? Tak neváhejte a přichystejte se navštívit Popelku: kouzelný muzikál na ledě!

Dana Morávková byla na ledě téměř jako domaDo premiéry zbývá už jen pár dní a Popelka uspořádala autogramiádu pro možné budoucí návštěvníky pohádkové show. Akce samozřejmě musela probíhat stylově – právě na ledě v budoucím místě konání premiéry – v Tesla Aréně na pražském Výstavišti, kde se nedlouho poté konala NHL.

Anette Dytrt, Artur, Leona Machálková a David Vincour na ledě

Návštěvníci si měli možnost během autogramiády zabruslit na ledě s některými účinkujícími, ale tato možnost v podstatě nebyla dostatečně využita, protože návštěvnost celkově byla malá, což je škoda. To ale nezabránilo některým účinkujícím, aby nasadili brusle a pustili se do jízdy. Na ledě jsme tak mohli vidět krasobruslaře Davida Vincoura, který bude ztvárňovat prince a krasobruslařsku Annette Dytrt, která bude jeho budoucí partnerkou na ledě – oslnivou Popelkou. Na jejich umění je radost pohledět, a to zdaleka nepředvedli tolik, co zajisté předvedou při představení!

Magda Malá a její Magdalénka a TerezkaNa ledě jsme mohli vidět třeba i Danu Morávkovou, které bruslení "šlo od ruky" a Leonu Machálkovou, i ta si střihla "taneček" s Davidem Vincourem. Brusle chtěla vyzkoušet i Leona Černá, ale té už to tak dobře nešlo, ač se snažila. Zahanbit se ale nedali ani návštěvníci (a nebyli zas tak špatní z pohledu toho, kdo na bruslích stál jednou v životě) a někteří novináři, reportéři a fotografové šli na led i bez bruslí. Obdivovala jsem, že náš kolega Michal z ledu neslezl po celé dvě hodiny, po které fotil.

Josef Vojtek měl horečky, ale i přesto přišel...Zatímco jedni bruslili, druzí se fotili nebo podepisovali fanouškům podpisové karty se svými postavami z představení. Odnést jste si tedy mohli podpis např. Josefa Vojtka (ten "k ledu" dorazil i přes vysoké horečky, vtipem ale hýřil stále), Hanky Křížkové (která pózovala s "oříšky pro Popelku"), Magdy Malé (s níž dorazily i obě její ratolesti), Leony Černé, Renáty Podlipské, Rudolfa Kubíka.

Leona Černá pózuje s Davidem VincouremAkce trvala téměř dvě hodiny, a pokud se účastník na chvíli oprostil od dění na ledě, mohl se zaposlouchat do písní z CD Popelka, ze kterého byly slyšet hlasy Lucie Bílé, Ondřeje Rumla, Tomáše Trapla, nebo například Martina Dejdara či Hany Buštíkové. Písně Petra Maláska jsou pěkné a vyhovující pro muzikál na ledě. U jedné jsem se ale nemohla zbavit dojmu, že už jsem ji slyšela v Mrazíkovi na ledě, i když písně k Mrazíkovi složil jiný autor. Někdy se holt podobnosti nevyhnete.

Hanka Křížková s Jindřichem ŠimkemNávštěvníci si mohli vzít propagační letáčky s obrázky některých herců a hereček v kostýmech a pohled to byl celkem zajímavý. Kupříkladu Josef Vojtek a Martin Dejdar na letáčku vypadají… k nepoznání.

Na akci jsme mohli zahlédnout i režiséra a scénáristu Jindřicha Šimka, který přítomné uvítal a krátce muzikál představil, zatímco jeho žena Radka Kovaříková bruslila na ledě se svojí dcerou - inu, začínat se musí už v útlém věku.

Radka Kovaříková se svou dcerou a Magdou Malou - jak jinak, než na ledě Anette a David bruslili i s těmi nejmenšími Anette a Klára - profesionálka a žákyně I novináři bruslili s krasobruslaři - Helena Jandová a David Vincour

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.