Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

HDK slavilo Mikuláše

Dvě operní pěvkyně i kamarádky: Andrea Kalivodová a Liana SaasSedmého prosincového večera jsem se vydala na divadelní vánoční večírek. Díky selhavšímu orientačnímu smyslu jsem absolvovala poněkud delší procházku Žižkovskými uličkami, než jsem se ocitla před podnikem se zajímavým názvem – Kuře v hodinkách. Vstoupila jsem, propletla se malým labyrintem a sestoupila o poschodí níže. Ocitla jsem se ve společnosti členů Hudebního divadla v Karlíně.

Živoucí legenda Karel Fiala (filmový Limonádový Joe) ve společnosti Bohuše matušeTato uzavřená společnost na mne dýchla svou přátelskou atmosférou. Obzvláště milé bylo přivítání od výborné zpěvačky a herečky Pavly Břínkové. Potkat zde bylo možné například Egona Kulhánka, Pavla Poláka, Tomáše Matějovského, Jerry Tabačkovou a Adama Nováka. Pavla Břínková a Markéta PolíčkováZ umělců tu byli Liana Sass, Dasha, Braňo Polák, Marián Vojtko, Jan Urban, Karel Fiala, Petr Štěpánek, Markéta Poulíčková, Magda Kvapilová, Athina Langonská, Václav Vostarek, Martin Sobotka, Barbora Kolaříková, Katka Nováková, Lukáš Kumpricht, Martin Slavík, Veronika Veselá a další. Na příchozí čekaly drobné vánoční dárky v podobě různých CD.

Umělec v disciplíně ozdobného vyřezávání ovoce a zeleniny v rozhovoru s Andreou KalivodovouU velkého stolu, obloženého hromadou různého tropického ovoce, byl další umělec, tentokráte z jiné, nedivadelní oblasti – oblasti zvané fruitcarving. Jedná se o dekorativní vyřezávání ovoce a zeleniny. Mohli jsme zhlédnout naživo, jak se do ovoce, převážně melounů různých druhů, vyřezávají ozdobné ornamenty. Na příchozí čekaly drobné vánoční dárky v podobě různých CDZájemci si to mohli i vyzkoušet. Andrea Kalivodová zde ochotně zapózovala fotografům a mně nezbývalo, než smršť blesků, určenou právě jí vydržet, protože v tu chvíli nebylo přes chumel fotografů kudy odejít.

Ale nezůstalo jen u ovoce, které bylo možné ochutnat. Podávaly se drobné laskominy slaných i sladkých chutí. Pro tancechtivé byl k dispozici taneční parketPřemístil-li se člověk do druhé části tohoto členěného prostoru, našel čokoládovou fontánu s další spoustou ovocných jednohubek. Tento prostor byl určen pro tancechtivé. Jsem velmi tancechtivá, přesto mne přítomný DJ příliš svým hudebním výkonem nepřesvědčil. Po chvíli jsme se s kolegou fotografem vrátili do místnosti první.

Egon Kulhánek a Jerry TabačkováDali jsme přednost příjemnému rozhovoru se zpěvačkou Lianou Sass,Pavlou Břínkovou, Andreou Kalivodovou, Honzou Urbanem a dalšími přítomnými umělci. Též drtivá většina hostů trávila večer v místnosti se sezením a oddávala se přátelskému hovoru, proloženém ochutnáváním různých pochoutek, a to jak tuhého, tak i tekutého druhu. Takto uběhl večer a přišel čas se rozloučit. Poděkovali jsme za milé přijetí, příjemný večer a vydali se domů.

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.