Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Sraz fanoušků Elišky Ochmanové se nesl v duchu krásných árií

Eliška a Lukáš při zpěvu jednoho z duetůV neděli 11. srpna proběhlo setkání fanoušků Elišky Ochmanové, která si jako hosta přizvala Lukáše Randáka. Oba můžete znát především z muzikálu Casanova, ať už hraném na zámku Hluboká nebo v Divadle Broadway v Praze. Eliška si v obou verzích zahrála roli komtesy Adély a v Praze účinkuje i v company. Lukáš na Hluboké ztvárňuje „prostředního“ Casanovu Girolama. Protože v Praze byla tato role sloučena se „třetím“ Casanovou, v Divadle Broadway ho uvidíte pouze v company. Jak Eliška, tak Lukáš na srazu předvedli, že zpívat rozhodně umí. Co zpívali a jak sraz probíhal, to se dočtete v našem článku.

Eliška pozorující zpívajícího LukášeSraz byl zahájen krásným duetem “Chci žít tvou láskou“ z filmu Zorro: Tajemná tvář. Poté si Eliška zazpívala „Nebe to ví“ z muzikálu Johanka z Arku. Lukáš si mezitím „střihl“ roli číšníka, když fanouškům roznášel objednané nápoje. Posléze ale ve zpěvu nezůstal pozadu a zapěl píseň „Stokrát chválím čas“, kterou znáte nejspíš především z interpretace Karla Gotta.

Poté, co Eliška zakončila dojemnou píseň „Můj hrdina“ z muzikálu Casanova, přišel čas dát možnost fanouškům ukázat, co v nich je – respektive co mají v hrdlech.

Eliška v krajně svůdném postojiPrvní se k duetu s Lukášem odhodlala Tereza Marková a společně zazpívali duet „Sestro“ z muzikálu Hamlet.

Michaela Janouchová si s Eliškou Ochmanovou zazpívala píseň, jejíž text Elišce „mluví z duše“. Tou skladbou byla píseň „Dámy vládnou“ z muzikálu Kleopatra.

Následoval duet Elišky a Lukáše - „Hleď vzhůru k výšinám“ známý z muzikálu Casanova. Po písni oba svým fanouškům ve zkratce shrnuli svou cestu za sólovým zpěvem.

Eliška zvolila velmi dobrý výběr písníEliška nezačala svou uměleckou dráhu se zpěvem, nýbrž s klavírem, už jako malá holčička. Od sedmi let začala chodit do sboru, ve dvaceti letech získala roli Ledové královny v muzikálu Srdce v Ostravě. V roce 2010 jsme ji mohli vidět v televizní show Robin Hood - Cesta ke slávě. V této soutěži sice nezvítězila, ale dostala se hodně daleko a ukázala, co v ní je - a mezi děvčaty skončila jako čtvrtá!

Eliška umí svůj výstup zakončit vskutku s noblesouLukáš stejně jako Eliška také paradoxně nezačínal zpěvem. Hrál na klávesy a v sedmi letech začal chodit do sboru. Sám si prý myslel, že nikdy sólově zpívat nebude. V patnácti letech přišla změna, protože přece jen poprvé sólově zazpíval. V roce 2007 byl hostem na koncertu svého kamaráda Honzy Kopečného s názvem „Večer se Superstar“. Zazpíval si také na koncertu s Honzou Křížem v Českých Budějovicích. Hlavní roli získal v muzikálu Romeo a Julie, který byl hrán v létě na Hluboké během několika divadelních prázdnin. Z tohoto muzikálu si Lukáš zazpíval duet „Chci tvou dlaň vzít“ s Nikolou Sedloňovou.

Ameriko má - skladba, která si od Elišky vysloužila novou choreografii na stole!Samozřejmě, že výčet aktivit spojených se zpěvem je u obou zpěváků mnohem rozsáhlejší. Pokud by vás zajímalo, co Eliška připravuje nového, rozhodně by vás měl zaujmout připravovaný muzikál Nezemřela jsem o životě Evy Olmerové, který bude mít premiéru 7. září v Divadle v Dlouhé. Jak bylo na srazu Eliškou řečeno, v představení bude hrát živá kapela, objeví se v něm scénický tanec a máme se prý na co těšit. Fanoušci si také díky Elišce mohli poslechnout ukázku z tohoto muzikálu – píseň „Smíš“.

Elišce a Lukášovi to velmi pěkně ladiloNa ni navázala s třetí a poslední skladbou z Casanovy – jistě jejími fanoušky oblíbenou „Amerikou mou“, při které během interpretace pobavila přítomné tím, že si vytvořila svou „choreografii“ – mimo několika předvedených tanečních krůčků si stoupnula na stůl, který zastal funkci vysunutého propadla.

Od Lukáše jsme dále mohli slyšet tesknou píseň „Tančíš sama“, známou díky Petru Mukovi. S fanouškem Václavem Mockem si zazpíval „Přátelství na třikrát“ z muzikálu Tři mušketýři. Od Elišky jsme slyšeli skvostnou interpretaci „Písně o manželství“ – ústřední skladbu hlavní hrdinky muzikálu, který nese její jméno – Lucrezia Borgia.

Společná fotografie účastníků srazuCelý sraz fanoušků Elišky a Lukáše uběhl jako voda díky naprosto uvolněné a příjemné atmosféře. Oba zpěváci se se svými příznivci rozloučili duetem, se kterým sraz zahájili. Musicalnet oběma přeje další povedené muzikálové role a třeba i další srazy fanoušků. Pokud byste měli zájem slyšet Eliškou a Lukášem interpretované písně ze srazu, jednotlivé skladby z něj můžete najít na youtube na kanálu Elišky.

Píseň o manželství na kanálu Elišky Ochmanové

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.