Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Muzikál Golem je platinový

Oldřich Lichtenberg jako producent vítá přítomné umělce a novinářeMuzikál Golem, zpracovaný na motivy známé legendy o hliněném monstru rabiho Löwa, se na trvalo usadil na naší muzikálové scéně. Necelý měsíc zbývá, a tento muzikál oslaví (přesně 23. listopadu 2007) rok od své premiéry. Měsíc před tímto termínem obdržel hned dvě desky za prodej CD k muzikálu Golem: zlatou a platinovou desku.

Zleva: V. Kočandrle, O. Lichtenberg, P. Svoboda, L. Fanánek HagenJak se mohlo stát, že obdržel obě desky najednou? Jednoduše - na předání zlaté nebyl čas, a tak - netradičně - bylo rozhodnuto spojit předání obou desek dohromady. A tak se také stalo.

Obě desky předal tvůrcům muzikálu za společnost EMI Czech V. Kočandrle. titleZa producenty desky převzal O. Lichtenberg,  za texty písní L. Fanánek Hagen a za autora hudby Karla Svobodu jeho syn Petr.

Pak všichni přítomní zapózovali s oběma deskami (málem se nám to vše nevešlo do hledáčku), a pak už následovaly osobní dotazy na jednotlivé umělce, kteří muzikálu připili. Na následujícím rautu se domlouvaly další věci. A jelikož byl podzim, byl raut i se zvěřinou.

Právě zde producent O. Lichtenberg potvrdil, že DVD muzikálu Angelika, které zpracovává J. Voborný, by se na pultech obchodů mělo objevit koncem listopadu. Bude se jednat o dvoj DVD, kde si pro určité pasáže budete moci vybrat, kdo vám je zahraje a zazpívá. DVD bude  samozřejmě obsahovat i mnoho dalších bonusů.

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.