Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Muzikály Karla Svobody - akce 2 plus 1 zdarma

Muzikálové legendy se vrací zpět na dvě představení do Lucerny!Na našem serveru jste si mohli přečíst článek o povedeném koncertu v Divadle ABC z cyklu Hudební legendy s názvem Muzikálové legendy – Muzikály Karla Svobody. Během koncertu jsme mohli slyšet mnoho známých muzikálových melodií, některé v jiném hudebním aranžmá, jehož autorem byl Jakub Zahradník. Pro velký úspěch bude tento koncert uveden ještě dvakrát v Lucerně, a to 10. prosince 2012. Musicalnet vám má možnost nabídnout slevovou akci dvě vstupenky plus jedna zdarma. Přečtěte si podmínky v našem článku.

Athina Langoská a rozdováděný Tomáš TraplBěhem koncertu před diváky předstupovali Monika Absolonová, Marian Vojtko, Tomáš Trapl, David Uličník, Dasha, Dušan Kollár, Tomáš Savka, Zuzana Ďurdinová, Athina Langoská, ale také Josef Zíma, Felix Slováček. Taneční složku zajišťovala čtveřice tanečníků - Michal ŠtípaJohana HájkováKateřina Stryková a Zuzana Pokorná. Ty všechny budete opět moci vidět – kromě Tomáše Savky, kterého díky jiným pracovním povinnostem zastoupí Jan Kříž.

Honza Kříž v koncertu zazpívá místo Tomáše SavkyV koncertu zazní známé a oblíbené písně, mezi něž patří „Jsi můj pán“, „Asi do věží“, „Koupím, směním, prodám“, „Doteky tvých řas“, či třeba „Nespravedlivý bůh“ a mnoho dalších. Několik písní doprovází svým vystoupením skupina skvělých tanečníků, kteří svým tanečním uměním zvednou hodnotu takového zážitku o mnoho výš. Navíc budete mít šanci pár písniček slyšet z úst zpěváků, kteří v představeních tyto skladby nikdy nezpívali.

Postup objednání s akcí za každé 2 najednou zakoupené vstupenky 1 zdarma:

Marian Vojtko a Dasha - Pásmo GolemPokud máte zájem o exkluzivní nabídku, kterou lze získat pouze prostřednictvím našeho serveru Musicalnet.cz, stačí se podívat na rozmístění míst (přes portály Ticketpro.cz a Ticketportal.cz) a vybrat si sedadlo a řadu, svůj požadavek vyplnit v tomto připraveném mailu (stačí kliknout na tento odkaz) a odeslat ho.

Rozmístění jednotlivých sektorů vidíte na obrázku níže - nezobrazují se na něm prodaná místa!

Velký sál Lucerna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vzápětí vám z produkce přijde potvrzení o rezervaci a spolu s ním pokyny a účet pro provedení platby. Pokud by daná místa již byla obsazena, budou Vám nabídnuta podobná místa. Po zaplacení vám z produkce odešlou scany vytištěných vstupenek. Vstupenky od produkce (včetně volných) budete mít v den koncertu připraveny u vstupu do Lucerny na Vaše jméno.

 

Mnoho krásných zážitků se serverem Musicalnet.cz přeje jeho tým.

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.