Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Videorozhovor s Frankem Wildhornem

Leslie Bricusse a Frank Wildhorn na české premiéře muzikálu Jelyll & HydeJak již jistě víte, na náhradní scéně Hudebního divadla Karlín - v Kongresovém centru Praha - se premiérově představil muzikál Jekyll & Hyde. Pro většinu médií byl zajímavý skoro téměř Daniel Hůlka, představilet hlavní role. Ale nás ale zaujal jiný člověk. Náš muzikálový server získal exkluzivní video rozhovor s Frankem Wildhornem, autorem hudby k muzikálu Jekyll & Hyde.

I. Dufková, F. Wildhorn a T. Duchková po premiéře v zákulisíS Frankem jsme natáčeli 11. března, v den první premiéry muzikálu Jekyll & Hyde v Praze. Povídali jsme si o představení, které viděl den předtím (s Danem Hůlkou, Terezou Duchkovou a Ivetou Dufkovou). Já sama jsem z takto důležitého rozhovoru a navíc v angličtině měla strach, ale Frank byl tak milý (jako všichni Američané), takže tréma brzy opadla a rozhovor se podařil. Frank se rozhovořil a sdělil nám mnoho informací o vzniku muzikálu, Hyde (D. Hůlka) a Lucy (T. Duchková)které - díky jejich množství a rozsahu - zpracuji samostatně.

Produkce Hudebního divadla Karlín nám jako jedněm z mála umožnila pořídit několik záběrů z představení, které vhodně doplnily samotný rozhovor.
Video je s originálním zvukem, opatřeno českými titulky.Videorozhovor s Frankem Wildhornem

Toto video je zároveň pozváním na muzikál Jekyll & Hyde, který uvádí Hudební divadlo Karlín. Nyní se hraje poslední sezónu v náhradních prostorech Kongresového centra Praha, od října příštího roku by měli již hrát ve svém původním divadle v Karlíně, které v současnosti prochází velkou rekonstrukcí. Dnes probíhají generálky a v sobotu bude Míša Nosková mít svůj debut před diváky v roli Lucy.

Videorozhovor s Frankem Wildhornem

Video Michal Škvor, text a rozhovor Veronika Břešťanová

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.