Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Rozpoutala se válka mezi muzikály

Sisa Sklovská a Nikola Navrátil budou bojovat za tým Pokrevných bratrůV pondělí 25. dubna odpoledne se na paintballovém hřišti na Císařské louce v Praze rozpoutala válka mezi muzikály. Vše měla na svědomí společnost ROSANA, s. r. o., která do bitvy poslala "své" Pokrevní bratry, aby změřili síly s kolegy z muzikálů Tajemství, Tři mušketýři, Jekyll & Hyde a Miss Saigon. Zároveň vyzvala k souboji také novináře, v čele s fotografem Vadimem Kramerem, na něž si většina umělců opravdu s chutí zastřílela.

Cigaretka před bojem… Tomáš Trapl zvolil tým Miss SaigonNež vůbec celé klání začalo, dostaly všechny týmy podrobné instrukce o pravidlech hry. Hlavní podmínkou bylo, že za určitý tým nesmí hrát nikdo, kdo v daném představení neúčinkuje. Pokud by se tak stalo, tým by byl okamžitě diskvalifikován.Zbynda Fric možná radí J. Bernáthovi, jak bojovat - nejlépe Jedinou schválenou vyjímkou byl tým muzikálu Jekyll&Hyde, jehož doplnili do počtu 5 lidí M. Kavalčík a R. Vojtek. Řada herců se však podílí na více projektech zároveň. Ti, kterých se to týkalo se museli rozhodnout, za které družstvo do boje nastoupí.

Každý tým byl sestaven z pěti statečných a bojovných jedinců. Tomáš Savka bojuje ve Vietnamu (muzikálovém), zde tedy za tým Miss SaigonSvé střelecké umění nám předvedli např. Petr Vondráček, Šárka Marková, Martin Sobotka, Jan Urban, Michal Kavalčík, Alan Bastien,Tomáš Trapl, Sisa Sklovská, Martin France, Tomáš Savka a mnozí další udatní bojovníci, kteří se snažili nahrát svému týmu nějaký ten bod. Aby se mohly všechny týmy prostřídat - tzv. všichni proti všem, tým Tří mušketýrů začíná bojovat nejen o čest, ale hlavně o bodymusel každý nastoupit do boje pětkrát. Prvními, kteří změřili své síly, byly týmy muzikálů Pokrevní bratři a Miss Saigon.

Potom už se celá hra rozjela naplno a přilákala k hřišti i řadu kolemjdoucích. A že bylo opravdu na co se dívat. Ivana Macháčková podporovala hlavně svůj tým, ale nejen ten. Na snímku s nehrajícím M. VojtkoNěkteří vzali svou roli bojovníka zcela vážně, a tak bílé barvy nebyli ušetřeni ani diváci, kteří přišli své kolegy a kamarády podpořit. Mohli jsme mezi nimi vidět Leška Semelku s manželkou Alenou, Mariana Vojtka, Zbyňka Frice, Petra Koláře a v neposlední řadě také Ivanu Macháčkovou, která přišla jako správná produkční fandit svým svěřencům z muzikálu Tři mušketýři. Ti si zpočátku nevedli vůbec špatně, bohužel ale jejich výkon na první místo nestačil.vítězný tým muzikálu Jekall&Hyde - zleva: M. Šturc, M. Kavalčík, V. Vostarek, R. Vojtek a

Po skončení utkání bylo pro vysílené hráče, ale i fandící diváky připraveno občerstvení, které zajistil pořadatel celé akce - společnost Rosana.

Roman Vojtek přebral cenu za tým Jekyll&Hyde - ještě chvíli nevěřil, že ji získali právě oniA jak vlastně celé toto muzikálně-sportovní klání dopadlo? Z vítězství se po zásluze radoval tým muzikálu Jekyll & Hyde, o stupínek níž skončili  Tři mušketýři,a pomyslnou bronzovou medaili si vystříleli vyzyvatelé - tedy Pokrevní bratři.

První kolo muzikálové paintballové války se obešlo bez zranění a všem se zalíbilo natolik, že odveta prý na sebe nedá dlouho čekat…

Fotografie Martin J. Polák, text a foto Veronika Stehnová

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.