Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Velké muzikálové CD

Velké muzikálové hity zazněly na křtu CD i naživoV pražském restaurantu La Fabrique proběhl 22. řijna slavnostní křest dalšího muzikálového CD, které jistě obohatí náš hudební trh. Jedná se o Velké muzikálové hity. Písně na tomto CD jsou výběrem z programu Velké muzikálové show, která měla oficiální premiéru 5. listopadu na pražském Žofíně.

Daniela Šinkorová, Šárka Marková, Kateřina Nováková, Roman Vojtek a Hynek Svrček na něm zvěčnili písně z muzikálů Fame, A Chorus Line, Miss Saigon, Evita, Jesus Christ Superstar, Horečka sobotní noci, Bídníci, Vlasy, Kabaret, Chicago, Někdo to rád horké a Pomáda.

Kmotrem CD byl Karel SvobodaKmotrem CD se stal skladatel Karel Svoboda, a to přesto, že jeho díla na této kompilaci nenajdeme.

Je příjemné, že tento projekt, za nímž stojí producenti Michal Toman a Martin Hrdinka, získal do svého rozjezdu nahrávku, což se ne všem produkcím vždy povedlo (a pak nemohly muzikály pořádně propagovat v médiích).

Stačí již jen uvést, že CD Velké muzikálové hity je možno zakoupit na všech představeních Velké muzikálové show nebo objednat na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

Pomáda - H. Svrček, J. Urban a comp.Miss Saigon - Š. Marková, H. SvrčekChicago - Š. Marková, D. Šinkorová a comp.Cabaret - K. Nováková

text Martin J. Polák
foto Martin J. Polák a Michal Škvor

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.