Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Kat Mydlář má zlato

Trio pěvců zahájilo celou akci Aktuální muzikálový projekt Divadla Broadway Kat Mydlář obdržel ve čtvrtek 20. 10. 2011 zlaté CD za počet prodaných nosičů od vydavatelství Popron Music z rukou Alana Piskače. Celá akce probíhala stylově v nových prostorách prodejny Bontonland Megastore na Václavském náměstí, kde v tomto nově vybudovaném prostoru měli účinkujíci Divadla Broadway možnost okusit pódium pro živou hudbu.

5 exemplářů zlaté desky v rukou šťastných příjemcůSetkání s novináři zahájili organizátoři dvěma živými písněmi a sice „Stárnutí zrádné“ v podání interpretů Marián Vojtko, Josef Vojtek a Ladislav Spilka a jako druhý song zazněla píseň „Právo mám“ z úst Daniela Hůlky. Pak následovalo samotné předání pěti exemplářů zlatých desek – dva obdrželi producenti Oldřich Lichtenberg a Michal David, a zbylé tři putovali do rukou umělců.

Bonusový protagonista nového 2CD - Pavel SoukupJelikož prodej stávajícího CD nosiče Kat Mydlář bylo natolik úspěšné, rozhodli se producenti a vydavatelství Popron Music vydat ještě i 2CD De luxe Edition, na kterém najdete i mnohá překvapení jako party nazpívané samotným autorem hudby Michalem Davidem a mluvené slovo v podání herce Pavla Soukupa (ten na křtu taktéž nechyběl). A protože každý nový nosič se musí řádně pokřtít, aby se mu dařilo, ani v případě toho CD nenastala výjimka. Tentokrát se jednalo ovšem o křest dvojnásobný, křtil se nejen samotný nosič, ale dokonce i kmotr. Pokud byste se poslední informací cítili zmateni, tak vězte, že kmotrem v tomto případě nebyl nikdo jiný, než čerstvě narozené čínské prasátko. A protože se jednalo opravdu o čerstvý přírůstek, a nebylo známo, zda jde o holku či kluka, jméno zatím zůstalo ve dvou variacích – Mydlář nebo Mydlinka. Divadlo Broadway se do svého kmotra natolik zamilovalo, že dokonce slíbilo přispívat na jeho chov.

Filutovi Mariánu Vojtkovi neuniklo ani malé prasátkoPřestože se Marián Vojtko neustále snažil prasátko laškovně pošťuchovat, Pepa Vojtek malé sele statečně udržel (evidentně se Mydlářovi nebo Mydlince u něj opravdu líbilo), a roztomilý kmotr tak ustál celý akt křtu bez újmy na zdraví a bez dramatického útěku. Pak už se novináři jen vrhali na přítomné hvězdy, zpovídali je a fotili, a oba tábory si užívaly z připravených dobrot bohatého rautu.

Komentáře k článku

avatar Tereza Klokotská
0
 
 
Skvělý muzikál,zahráli mi na city. Jediný,kdo mi to kazí,je právě Marián Vojtko. Tato postava nesmí nikde chybět,pořád se někam cpe ( i to prase chtěl držet,aby byl na fotkách aspoň trochu zajímavý,když ve skutečnosti není)
Hlas prostě krásný s velkým K nemá. A o charisma nemluvě.
Je mi z něho už tak trochu zle. Koukala jsem i na foto na ofiko stránkách KM a je snad na každé...stou reprízu též odehrál on..a proč sakra?Dan Hůlka měl premiéru,proč neměl i toto? Nemohl,bylo mu zase "nevolno"

A proč to nezahrál o stopadesát procent lepší Bohuš Matuš. Tomu jedinému ta role sedne jak ...*****... na hrnec.
A o tom že má takový hlas,že i pan Gott ho uznává,tak o tom snad netřeba diskutovat...

Muzikály sleduji již delší čas...proto mám dotaz. Bude se též natáčet DVD? Chtěla jsem se zeptat na ofic.stránkách,ale tam není diskuze. Já jen,jestli vskutku bude,dejte to panu Matušovi.
Byla jsem na tom poprvé a zrovna hrál on a všichni jsme stáli a tleskali. Podruhé jsem ho chtěla znovu vidět,ale hrál právě Vojtko. Tohoto i ani nebaví,kdyby měl kapsy,tak tam ty ruce snad i strčí. O panu Hůlkovi mluvit nemůžu,neviděla jsem ho....ale tak snad mi dáte všichni za pravdu,že pan Matuš tam vypadá a hraje zkrátka nejlíp. Jestli na tom DVD nebude,nemá cenu panu Davidovi strkat mé peníze do kapsy.
Děkuji za možnost se tu vyjádřit.
* Jméno
* Mail
WWW
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Přidat komentář
Storno
avatar Renata Kratochvílová
0
 
 
Dobrý den,
DVD většinou nakonec vznikne ke každému muzikálu této produkce, tak snad ani tento nebude výjimkou, zatím žádné info od produkce nemáme.
Jinak svůj názor a dotaz můžete poslat na FK divadla Broadway - ten by měl reakce diváků postupovat na správná místa. adresu stranky přikládám http://db.fkdbdh.com/kontakty/
* Jméno
* Mail
WWW
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Přidat komentář
Storno
avatar Kuba
0
 
 
DVD Kata se má točit v průběhu listopadu, takže odhaduji, že na konci sezóny by mohlo vyjít. Zatím si můžete koupit DVD Mona Lisy, které vychází 7.11.
* Jméno
* Mail
WWW
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Přidat komentář
Storno
avatar Tereza Klokotská
0
 
 
Děkuji Vám moc za odpověď. Budu se modlit,aby byli vybráni ti správní zpěváci. Alžběta Bartošová je totiž holka,co má hlas jak hedvábí,tu bych tam taky chtěla.
* Jméno
* Mail
WWW
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Přidat komentář
Storno
avatar Kuba
0
 
 
Já bych bral obsazení ve složení: Matuš nebo Hůlka, Bartošová nebo Fišarová, J. Vojtek, Fric nebo Spilka, Trapl, Brožová nebo Lounová, Trvalcová, Löbl, Procházková. Tak snad aspoň někdo vyjde :)
* Jméno
* Mail
WWW
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Přidat komentář
Storno
* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.