Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Sisa Sklovska premiérově v pořadu Světem muzikálu

Míšu Noskovou nahradila Sisa SklovskáJak jistě všichni víte, Míša Nosková se v současnosti věnuje rodině a zejména své nedávno narozené holčičce. Proto se na koncertu věnovaném nejslavnějším muzikálovým melodiím 28. září 2010 premiérově představila Sisa Sklovska, která v divadle F. X. Šaldy v Liberci vystoupila vedle stálic tohoto koncertu Jana Kříže a jeho otce Oldřicha Kříže.

Skvělý orchestr divadla F. X. Šaldy v Liberci pod taktovkou Martina Doubravského a tanečníci doprovodili na koncertu Sisu Sklovskou, Oldu a Jana KřížeKoncert má dvě části. Každá začíná instrumentální směsí, a to z muzikálů My fair lady a Evita, v podání skvělého orchestru Divadla F. X. Šaldy pod taktovkou dirigenta Martina Doubravského. Na koncertě zazněly písně nejen ze světových, ale i z českých muzikálů, a to v provedení částečně i divadelním, někdy doprovázené baletem Divadla F. X. Šaldy.

''Somewhere'' v podání Sisy SklovskéV první části byly zastoupeny muzikály jako My fair lady, Hello Dolly!, Monte Cristo nebo West Side Story. Účinkováním Sisy Sklovské v tomto koncertu byly nově zařazeny písně "Temný stín" z Krysaře a "Nevěrná" z Hamleta. Obě zněly v jejím podání úžasně. Vyvrcholením první části koncertu byla "Konfrontace" mezi Jekyllem a Hydem v podání Honzy Kříže. Takový závěr před přestávkou zanechá jistě v nejednom divákovi úžasné pocity, které má čas v klidu během přestávky ''Já se dnes dopoledně žením...'' oznámil nám hned na začátku Olda Křížvstřebat.

Druhá část s sebou přinesla i dva duety, a to "Song hrál nám ten ďábel saxofon" z muzikálu Miss Saigon a duet Raoula a Cristine "All I Ask of You" z Fantoma opery. Vedle nich zazněly i muzikály Cabaret, Mary Poppins nebo pro mě neznámý muzikál Kiss me, Kate a píseň "Mám Tě rád" v podání Oldřicha Kříže.

Sisa Sklovská joko Grizabela a její MemorySisa zazpívala "Memory" z Cats v kočičím oblečení a v jednu chvíli překvapila i dirigenta Martina Doubravského, když se k němu nečekaně přiblížila zezadu až na dirigentský stupínek. Po prvním šoku se ale zachoval naprosto skvěle a začal s ní hrát její kočičí hru tak dobře, že to vypadalo, jakoby to bylo nacvičené.

V závěru Jan Kříž z''S čertem si hrát'' přišli Jan i Olda Křížoviazpíval "Music Of The Night" z Fantoma opery, která je pro diváky castingové soutěže Robin Hood – Cesta ke slávě jistě dobře známá.

D ivotvorným hrncem se s námi všichni účinkující rozloučili. Doufám, že se tento koncert bude v nejbližší době opakov at – zatím se uvažuje o začátku prosince, neboť většina termínů je již zadaných – a v případě, že budete mít možnost se do Liberce dostat, určitě neváhejte a přijďte si poslechnout krásné muzikálové melodie.

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.