Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

43. Film party a hnedle trojnásobná

Večer zahájila přehlídka, již tradiční značky BelstaffObčanská plovárna byla naplněna k prasknutí. 18.března tu byly představeny hned tři filmy, jeden zahraniční a dva české. Objevily se tu takové hvězdy, jako je Juraj Jakubisko a Deana Horváthová, Tatiana Wilhemová a jiní. Poprvé trojnásobná film párty se rozbíhala mezi osmou a devátou hodinou večerní.

Jarní kolekce firmy Belstaff zahrnovala též kožené modelyNa, pro tuto akci, bylo připravené pódium v přední části Občanské plovárny. Program večera zahájila modní přehlídka, která představila modely pro jaro značky Belstaff. Po té již přišel čas na představení jednotlivých filmů.

Prvním byl Nine. Film nás zavede do italských Benátek, kde se režisér Guido Contini snaží dokončit svůj film. Kolekci firmy Belstaff představila Romana Jákl VítováČerstvému čtyřicátníkovi ale kazí radost nastupující krize středního věku a hlavně nedostatek inspirace. Navíc podléhá vlivu mnoha žen, které ho obklopují. Matky, manželky, milenky, celoživotní múzy, kostýmní výtvarnice, módní redaktorky.

Dalším uvedeným filmem, jehož režisérem byl Petr Jákl, byl Kajínek – filmové zpracování příběhu známého českého odsouzence Kájínka. Upoutávkové DVD filmu Kájínek se křtilo, jak jinak, než šampaňskýmFilm vzniká jako thriller, založený na jednom z nejznámějších kriminálních a justičních případů. Film Kajínek není obhajobou či soudem, ani přísnou rekonstrukcí případu. Je silným příběhem nejznámějšího vězně u nás, příběhem dvojnásobné vraždy, příběhem obhájkyně hledající nové důkazy k obnověPetr Jákl pohovořil o tom, jak vznikal film Kajínek procesu, příběhem podsvětí a jeho prorůstání do státní správy, i příběhem manipulace.

S využitím umělecké licence odráží film Kajínek pohled tvůrců na to, jak se celý případ mohl podle dostupných informací odehrát. Petr Jákl následně společně s Deanou Horváthovou, Tatianou Wilhemovou a Alicí Bendovou pokřtili upoutávkové DVD filmu.

Zdeněk Troška pozval na pódium své spolutvůrceTřetím a pro tento večer posledním filmem byl Doktor od jezera hrochů režiséra Zdeňka Trošky. V lehké komediální nadsázce se odehrává příběh slušného, hodného, ale do dnešního života se skoro nehodícího doktora Čeňka Dobeška. Byť svědomitým lékařem, neumí svého povolání či poslání využít ke svému prospěchu jako jin...a společně obdrželi tématický dortí jeho kolegové ze studií nebo ze špitálu. Spokojen se svým životem po boku hezké manželky Zuzany a i bohužel úděsné tchyně Marie Košvancové v panelákovém bytě 2+1 ochotně a v jakoukoliv dobu vyhoví prosbám všech, kteří zazvoní u jejich bytu, žádající jeho služby.

Svou pokornou skromností a ochotou pobuřuje svou tchyni, která by ráda měla za zetě doktora s velkým D, tedy někoho, kdo je především uznávanou osobností, vydělávající velké peníze. Výherkyně pravého diamantu zatoužila po vdavkách :-)A nesloužit komukoliv a zadarmo, jako to činí Čeněk. Zdeněk Troška společně se zástupci z tvůrců filmu, z nichž namátkou jmenuji Jiřího Langmajera obdrželi tématicky laděný dort.

Po předání dortu se již pódium uvolnilo pro okamžik mnohými z diváků očekávaný. Nastal čas losování tomboly. Losovalo se z vizitek, které návštěvníci vhodili u vchodu do skleněné nádoby. Taneční vystoupení bralo přítomným dechRozdávala se spousta věcných cen, jejichž nejcenějším kouskem byl diamant s certifikátem pravosti. Výherkyně Barbora Mottlová na otázku, jak se cítí, jako výherkyně, odpověděla „teď se můžu vdávat, chlapi, mám diamant“.

Závěr programu večera patřil něžným společenským modelům známé návrhářky Blanky Matragi. Přehlídku uvedlo vystoupení skupiny klasického baletu s dokonalou taneční technikou. Pokročilý čas večera patřil již volné zábavě a připravenému občerstvení.

 

Taneční vystoupení vynikalo dokonalostí taneční techniky Modely byly také zajímavé Módní přehlídka byla propojená s tanečním vystoupením Modelka jako rudá jako Carmen Bílá jako nevinnost Černá jako noc

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.